-30%

Fustan

345 242

S
L
Hiq
Përshkrim

Përshkrim

Dantella dhe qëndisja një nderthurje kaq romantike, në ngjyrë pastel, për një pamje të vecantë dhe të magjishme.

Shipping & Delivery

Dorëzimi i mallrave Dorëzimi i mallrave të porositura realizohet nga e hëna deri të shtunën,brenda 1-2 ditëve pune nga data e paraqitjes së porosisë në adresën që keni deklaruar gjatë plotësimit të të dhënave tuaja. Shpenzimet e dërgimit.

Kostoja e transportimit brenda Tiranes është 1000 lek, kostoja e transportimit jasht Tiranes është 1500 lek. Kostoja e transportimit per Kosovë, Maqedoni edhe Mal të Zi është 5 euro, pavarësisht mënyrës së pagesës dhe shumës së pagesës.

SKU: 703037836 Kategori: , Etiketa: , ,