Vathë

5

Rozë
Hiq

Sheno me x butonin me poshte
Shtyp butonin "Deshiroj Ulje"
Dhe perfito 10% ulje

SKU: 05001612 Categories: , Tags: ,
Description

Description

Vathë rozë me dizenjo.

Shipping & Delivery

Dorëzimi i mallrave Dorëzimi i mallrave të porositura realizohet nga e hëna deri të shtunën,brenda 1-2 ditëve pune nga data e paraqitjes së porosisë në adresën që keni deklaruar gjatë plotësimit të të dhënave tuaja. Shpenzimet e dërgimit.

Kostoja e transportimit brenda Tiranes është 1000 lek, kostoja e transportimit jasht Tiranes është 1500 lek. Kostoja e transportimit per Kosovë, Maqedoni edhe Mal të Zi është 5 euro, pavarësisht mënyrës së pagesës dhe shumës së pagesës.