Back
Next product
< Rrip 15.90 12.90
-23%

Rryp i holl me fjango

12.99 9.99

2 në gjëndje

Sheno me x butonin me poshte
Shtyp butonin "Deshiroj Ulje"
Dhe perfito 10% ulje

Category:
Shipping & Delivery

Dorëzimi i mallrave Dorëzimi i mallrave të porositura realizohet nga e hëna deri të shtunën,brenda 1-2 ditëve pune nga data e paraqitjes së porosisë në adresën që keni deklaruar gjatë plotësimit të të dhënave tuaja. Shpenzimet e dërgimit.

Kostoja e transportimit brenda Tiranes është 1000 lek, kostoja e transportimit jasht Tiranes është 1500 lek. Kostoja e transportimit per Kosovë, Maqedoni edhe Mal të Zi është 5 euro, pavarësisht mënyrës së pagesës dhe shumës së pagesës.