Back
-50%

Pantallona të gjata kamel, me pulla në anë

60 30

M-L
S-M
Hiq
Përshkrim

Përshkrim

Pantallona të gjëra, matërial basëm i plotë i derdhur, me pulla në anë, në ngjyrën më IN të sezonit

  • Lahen siç e tregon tabela
  • Modelja ka veshur masën S-M
  • Modelja është 1,84 cm e gjatë
Shipping & Delivery

Dorëzimi i mallrave Dorëzimi i mallrave të porositura realizohet nga e hëna deri të shtunën,brenda 1-2 ditëve pune nga data e paraqitjes së porosisë në adresën që keni deklaruar gjatë plotësimit të të dhënave tuaja. Shpenzimet e dërgimit.

Kostoja e transportimit brenda Tiranes është 1000 lek, kostoja e transportimit jasht Tiranes është 1500 lek. Kostoja e transportimit per Kosovë, Maqedoni edhe Mal të Zi është 5 euro, pavarësisht mënyrës së pagesës dhe shumës së pagesës.

SKU: L-3022 Category: