-50%

Këmishë e holl

19.90 10

Hiq
Përshkrim

Përshkrim

Këmishë/bolero burynxhuk i shndritshëm, me detaje dantellë. Mund të vishet si bluzë/këmishë mbi kanotjere por dhe si xhaketë e hollë mbi fustane zhapone, për eventet e verës. Me dantellë dhe kopsa perlë

Shipping & Delivery

Dorëzimi i mallrave Dorëzimi i mallrave të porositura realizohet nga e hëna deri të shtunën,brenda 1-2 ditëve pune nga data e paraqitjes së porosisë në adresën që keni deklaruar gjatë plotësimit të të dhënave tuaja. Shpenzimet e dërgimit.

Kostoja e transportimit brenda Tiranes është 1000 lek, kostoja e transportimit jasht Tiranes është 1500 lek. Kostoja e transportimit per Kosovë, Maqedoni edhe Mal të Zi është 5 euro, pavarësisht mënyrës së pagesës dhe shumës së pagesës.

SKU: N/A Kategori: , , ,