Këmishë e gjatë

13

S
M
L
XL
Bezhë
Blu e errët
E zezë
Hiq
SKU: B15-2 Category:
Description

Description

Këmishë e gjatë, asimetrike, zhorzheta

  • Lahet siç e tregon tabela
  • Modelja ka veshur masën S
  • Modelja është 1,79 cm e gjatë
Shipping & Delivery

Dorëzimi i mallrave Dorëzimi i mallrave të porositura realizohet nga e hëna deri të shtunën,brenda 1-2 ditëve pune nga data e paraqitjes së porosisë në adresën që keni deklaruar gjatë plotësimit të të dhënave tuaja. Shpenzimet e dërgimit.

Kostoja e transportimit brenda Tiranes është 1000 lek, kostoja e transportimit jasht Tiranes është 1500 lek. Kostoja e transportimit per Kosovë, Maqedoni edhe Mal të Zi është 5 euro, pavarësisht mënyrës së pagesës dhe shumës së pagesës.