-47%

Këmishë e gjatë – kimono

29.90 15.90

6 në gjëndje

Përshkrim

Përshkrim

Kimono – këmishë krem, e gjatë, asimetrike. Vishet për përditshmëri mbi veshje por dhe për në plazhë mbi rroba banje.

Shipping & Delivery

Dorëzimi i mallrave Dorëzimi i mallrave të porositura realizohet nga e hëna deri të shtunën,brenda 1-2 ditëve pune nga data e paraqitjes së porosisë në adresën që keni deklaruar gjatë plotësimit të të dhënave tuaja. Shpenzimet e dërgimit.

Kostoja e transportimit brenda Tiranes është 1000 lek, kostoja e transportimit jasht Tiranes është 1500 lek. Kostoja e transportimit per Kosovë, Maqedoni edhe Mal të Zi është 5 euro, pavarësisht mënyrës së pagesës dhe shumës së pagesës.

SKU: rjap Category: