Çantë BeltBag

12.99

Bezhë
E kuqe
E verdhë
E zezë
Rozë e butë
Hiq
SKU: bb100 Categories: ,
Description

Description

Një çantë, tre mënyra ta veshësh
-beltbag

-në anë

-dhe X

Shipping & Delivery

Dorëzimi i mallrave Dorëzimi i mallrave të porositura realizohet nga e hëna deri të shtunën,brenda 1-2 ditëve pune nga data e paraqitjes së porosisë në adresën që keni deklaruar gjatë plotësimit të të dhënave tuaja. Shpenzimet e dërgimit.

Kostoja e transportimit brenda Tiranes është 1000 lek, kostoja e transportimit jasht Tiranes është 1500 lek. Kostoja e transportimit per Kosovë, Maqedoni edhe Mal të Zi është 5 euro, pavarësisht mënyrës së pagesës dhe shumës së pagesës.