-50%

Bluzë e gjatë asimetrike

19.90 10

M-L
XL-XXL
XS-S
Hiq
Përshkrim

Përshkrim

Bluzë e gjatë asimetrike, matërial saten “i larë”, shumë e freskët komode dhe ideale për çdo rast. Asimetrike dhe me fruda në fund, kombinohet yll me një rrip tek beli.

Shipping & Delivery

Dorëzimi i mallrave Dorëzimi i mallrave të porositura realizohet nga e hëna deri të shtunën,brenda 1-2 ditëve pune nga data e paraqitjes së porosisë në adresën që keni deklaruar gjatë plotësimit të të dhënave tuaja. Shpenzimet e dërgimit.

Kostoja e transportimit brenda Tiranes është 1000 lek, kostoja e transportimit jasht Tiranes është 1500 lek. Kostoja e transportimit per Kosovë, Maqedoni edhe Mal të Zi është 5 euro, pavarësisht mënyrës së pagesës dhe shumës së pagesës.

SKU: 1825035 Kategori: ,