OUR STORE IS ONLINE STORE

Send Us an e-mail

GET IN TOUCH WITH US

INFORMATION ABOUT US

E-shop-i jonë është destinacioni numur një i modës për femrat e të gjitha moshave. Importojmë rroba të furnizuesve të ndryshem, duke ofruar larmi të madhe dhe duke krijuar kështu, një pikë kyçe referimi për gratë që u pëlqen pamja e jashtme.
Objektivi i SAvenue është që t’u ofrojë klienteve veshje të cilësisë së lartë me theksim në përzgjedhjen e dizenjove dhe të materialeve.
Njëkohësisht, SAvenue disponon larminë më të madhe të rrobave nga tendencat më të fundit të modës,me informim të shpeshtë në të gjitha seritë e modës çdo javë.

Na kontaktoni

Numri fiks: +35544521181
Numri I celularit: +355692093133

E-mail: hello@savenue.al

ADRESA
Rruga: Filip Shiroka , nd.8
Njesia bashkiake Nr.3
Kodi Postar: 1005
TIRANE