Transporti Falas

Në të gjithë Shqipërinë

Të Drejtë Ndërrimi

Brenda 24 orësh

Sigurimin e Cilesise

Brandet qe ne bashkëpunojmë

 MADE WITH LOVE · BY SAVENUE
MADE THE HARD WAY

Më të pelqyerat

T-shirt pambuk me jakë V

1,890L 1,290L
Bojqelli
Gri e errët
Gri e hapur
E verdhë
E zezë
Kafe
Rozë

Vathë metalik

1,690L 1,290L

Vathë animal print

1,690L 1,290L

Vathë metalik

1,690L 1,290L
Argjend
floriri

Vathë

1,690L 1,290L
E bardhë
Jeshil

Vathë

1,690L 1,290L
E kuqe
Mustard

Rryp

1,990L 1,690L
Blu
E kuqe
Mustard
Taba

Rryp i holl me fjango

1,690L 1,290L

Connect to S Avenue

Join Our Newsletter

Hey you, sign up it only takes a second to be the first to find out about our latest news and promotions…

OUR BLOG

Objektivi i SAvenue është që t’u ofrojë klienteve veshje të cilësisë së lartë me theksim në përzgjedhjen e dizenjove dhe të materialeve.

About the shop

E-shop-i jonë është destinacioni numër një i modës për femrat e të gjitha moshave. Improtojmë rroba të furnizuesve të ndryshem, duke ofruar larmi të madhe dhe duke krijuar, kështu, një pikë kyçe referimi për gratë që u pëlqen pamja e jashtme.

OUR PARTNERS