Fashion

Të Djelat vjeshtore

Dielat e mia të preferuara janë ato të vjeshtës. Fryn një ajër i butë, aq sa të mos djersitet, gjethet e pemëve bien dhe ngjyra kafe i imponohet natyrës. Prandaj të Dielave të vjeshtës më pëlqen të bëj shëtitje, të dal për të ngrënë dhe për të takohem me miq.

Këtu kemi disa ide cfarë mund të veshim në këto raste