Fashion

Pink in autumn

Këtë vjeshtë në modë është roza e lehtë. Është e ëmbël dhe në të njëjtën kohë rrezaton një melankoli, ashtu si vjeshta. Është trend për këtë sezon dhe do të vishet në të gjitha modelet