Fashion

Koleksioni i ri I SAvenue

Koleksioni i ri i SAvenue është frymëzuar nga princeshat. Është një koleksion që nxjerr në pah feminilitetin e gruas, ndërsa ruan një ajër haute couture. Linjat e gjata, polka dots dhe modelet me kuadrate janë disa nga tiparet e koleksionit. Shijojeni atë!

Janelle Fustan – 3800 L

Aria Fustan – 3500 L

Scarlett Fustan – 3800 L

 

Scarlett Fustan – 3400 L

Ariel Fustan – 3800 L

Amelia Fustan – 3800 L

Krzstal Fustan – 3800 L