Fashion

5 looks për ta përballuar kthimin në zyrë me stil

Këtë muaj jemi fillojmë punën të gjithë. Zyrat janë plot përsëri, të gjithë janë kthyer nga pushimet verore dhe njerëzit gjysmë të buzëqeshur (dhe të nxirë) duke biseduar me njëri-tjetrin, duke treguar pak për lajmet e pushimeve, pak për lajmet e punës dhe veçanërisht për sa e vështirë është të kthehesh te zyrë. Ju e keni rilexuar skenarin: kthimi pas pushimeve verore është një periudhë tranzitore dhe përgjithësisht shtatori është një muaj i rishikimeve në shumë fusha të jetës sonë. Pavarësisht se sa gjëra rreth nesh ndryshojnë apo edhe mbesin të njëjtat, ekziston një gjë në të cilën mund të mbështetemi gjithmonë: stili ynë. Në këtë mënyrë ne mund të përballojmë realitetin e ashpër të kthimit në punë me shumë oreksa, ndërsa eksplorojmë stilin tonë