Fashion

Si të vishesh që të dukesh më dobët

Xhins blu e errët

Xhinset blu të errët krijojnë siluetë më të dobët. Duhet të jenë me bel të lartë dhe të thjeshtë fare.

Pantallona me bel të lartë

Pantallonat me bel të lartë e presin figurën e trupit tek beli, ku është pjesa më e dobët e trupit, kështu që silueta duket më e dobët.

Rrip tek beli.

Rripi, i hollë është më mirë, mbledh belin dhe krijon linja në formë ore me rërë.

Pantallona stil kauboj

Pantallonat stil kauboj krijojnë një siluetë më të dobët, sepse gjerësia e pantallonave poshtë në krahasim me trupin dobësojnë pjesën e sipërme.

Bluza jakë V

Bluzat jakë V, krijojnë gushë më të gjatë dhe të dobët.

Polka dot fustan

Fustan me pika të vogla, në ngjyra të errta Varse të gjatë