Fashion

Si të vishesh që të dukesh më e gjatë?

Për ne që jemi të shkurtra por nuk rrijmë dot mbi taka gjithë ditën, mund të kujdesemi për veshjet që zgjedhim që të dukemi pak më të gjata dhe me këpucë të sheshta.

1.Gjithmonë bluza duhet të futet në pantallona që të duken këmbët më të gjata.

2.Zgjidh pantallona të gjëra! Pantallonat e gjata dhe të gjëra krijojnë një pamje shumë të gjatë.

3.Zgjidhni veshjet njëngjyrëshe! Veshja njëngjyrëshe nuk e ndan trupin në pjesë dhe krijon një pamje më të gjatë.

4. Përdor Zip Culotte ose pantallona mbi kyçin e këmbës! Pantallonat mbi kyçin e këmbës edhe zip cullote me bel të lartë bëjnë këmbët të duken më të gjata.

5. Pantallona me vija vertikale! Pantallonat me vija vertikale krijojnë iluzion gjatësie.

6. Fustan i gjatë dhe i freskët

7. Zgjidh këpucë në ngjyra të buta! Ngjyrat në panelin e nude, nuk e presin këmbën dhe të tregojnë më të gjatë.