Lifestyle

SAvenue sjell në Shqipëri firmën Elbano

Siç e dini, në SAvenue bashkpunojmë me firma Europiane. Kemi një bashkëpunim të ri që na ka bërë shumë entuziastë. Sjellim eksluzivisht në Shqiperi firmën greke @Elbano

Firma @Elbano prodhon veshje femrash, në Greqi me pëlhura cilësore dhe natyrale, jo sintetike. Dizenjatorët janë një çift që krijon prerje dhe modele më të bukura në treg. Kompania përdor materiale të shkëlqyera me cilësi të lartë. Veshjet e tyre dallohen për dizajnin e tyre, për pëlhurat moderne dhe për klasin.

Veshjet Elbano gjenden në Greqi, në Belgjikë në Qipro dhe në Izrael. Në Shqiperi i sjell për ju vetem SAvenue, me një super bashkpunim edhe çmimet më të mira.