Fashion

10 kombinime klasik për dimrin

Vdes për dimrin, është stina ime e preferuar. Mund të veshësh shumë gjëra dhe të krijosh stil të veçantë. Më pëlqejnë kapuçat por edhe shalli eshte nje must have. Mund të kombinosh pallto me streçe lëkurë, por dhe me fund dhe geta të plota. E vetmja gjë që duhet kujdesur është që kombinimet duhet të bëhen të sakta nga ana e ngjyrave , nga pelhurat por dhe nga prerja. Duhet kujdesur për çdo hollësi.

Më poshtë kam 10 kombinime klasike për dimër.

1.Xhins me bluzë të bardhë, për kohë më të ftohtë mund të veshim golf dhe pallto ngjyre kamel.

2.Ngjyra bezhë me ngjyrën vishjne. Një kombinim klasik, filloj si kombinim në vitet 60s dhe që atëherë nuk ka ikur kurrë nga moda

3. Pantallona të gjëra me golf pas trupit. Krijojnë linja super femërore

 

5. Total black, një zgjdhje që kurr nuk do të zhgënjejë

6. Pretty little black dress

7. Floral dress. Fustani floral filloj si trend kur Beatles ishin grupi më i fmashëm, me flower kids të bejnë namin. Që atëherë, femrat e preferojnë shumë

8. Office style. Vishet në çdo rast

9. Ngjyrat dhe pëlhurat e tokës. Bezh kamosh përshëmbull

10. Last but not least, pantallonat lëkurë. Filluan të dalin në modë në 90s, që atëherë çdo dimër janë musthavepice