Fashion

Outfits of the Week.!! ” First Date “

Përshëndetje miqë dhe shokë e këti eShop.!!

Urroj një Javë të mbarë.. Unë jam këtu me ju përsëri me Outfits of the Week.! Tema e Javës ” First Date Outfit “

Let’s Start.!!

1.   Chic and Classy.!! Një femër duhet gjithmon të ketë një style të përshtatur me karakterin e saj dhe njëkohësishtë in Fashion.!! Trendi i ri thot Like në fundet me pala, prandaj kjo veshje është perfekt për një takim të par me njeriun e zëmrës. E gjëni Këtu .

 

2.   First date babe sdo të thot që veshja jonë duhet të jet vetëm fund ose fustan.! Pantallonat tregojn një femër që i ka shumë besim vetes dhe mundet të vishet stylish dhe girly.! Pantallona me kuadrata i gjëni Këtu , kanotjeren Këtu dhe bluzën deve Këtu .

 

 

3.   Mini fund ose shorts të shkurtra janë një zgjedhje shumë sexy për takimin e parë, prandaj duhet të kujdesemi për kombinimin që do vendosim.! Fundi dhe pantallonat lëkurë artificiale të shkurtra shkojn perfekt me bluzë deve.! Bluzën deve rozë e gjëni Këtu dhe pantallonat e shkurtra Këtu .

 

4.  Një fustan si ky romantik me lule dhe me pala është must have për first date outfit.! I love it.. E gjëni duke bërë  klik Këtu .

Tip : Visheni me një rrip në mes dhe do i lini të gjith me goj hapur.!!

 

5.  And last but not least.!! Total black fustan ose jumpsuit… Outfits all time classic që të gjitha femërat keni në garderobën tuaj!! Dhe takimi i parë do kaloj në takim të dytë dhe të tret dhe e.t.j.! Fustanin e gjëni Këtu dhe jumpsuit Këtu !

 

Shpresoj të morët idea të bukura nga kjo Outfits of the Week

dhe të vazhdoni të na ndiqëni në Instagram për më shumë Stylish Ideas

SAvenue !!

See you soon on next Monday.!!!

Kisses.!

Related Posts