Fashion

Outfits of the Week… Cozy and Stylish.!!

Hey there.!!! Uroj një javë të mbarë dhe të këndshme.!!

Jam këtu me ju përsëri si çdo të Hënë me kategorinë Outfits of the Week.!

Tema e kësaj jave…. Cozy and Stylish.!!!!

Let’s start…

 

  1.   Super cozy and stylish për këtë dimër është të vishni bluzën tuaj deve mbi fustan ose mbi fund dhe jo nga brenda siç ka qenë në modë.! Do it like fashionistas.! Për bluzën e kuqe deve bëni klik Këtu , fundin animal print e gjëni Këtu , fustanin me lule Këtu , fustanin animal print Këtu , bluzën deve në ngjyrë rozë Këtu , bluzën deve në ngjyrë qumështi Këtu , për fundin e zi bëni klik Këtu dhe bluzën deve e bardhë e gjëni Këtu .

 

2.  Vazhdojmë me bluza deve Oversized.!!! Një Must Have për në dimër dhe në temperatura të ftohta.. Tip: Bluzat e gjëra oversized kombinohen shum bukur me një rrip në mes.!! Për bluzën deve bëni klik Këtu , pantallonat kamosh i gjeni duke bërë klik Këtu .

 

 

3.   Xhaketat deve janë të domosdoshme për periudhat e ftohta.!! Mbi të gjitha plotsojnë veshjen tuaj me style për të qenë In Fashion kudo që ndodheni.! Xhaketën deve me shkëlqim e gjëni Këtu .

 

4.   Dhe në numrin 4 po shikojm outfits të kombinuara me xhaketa deve përsëri por me style më zyrtar.. Zgjidhni xhaketën deve që shkon më shumë në veshjen tuaj dhe këtë dimër mos kini fare frikë nga i ftohti.!! Xhaketën në foton majtas e gjeni Këtu dhe në foton djathtas Këtu . Pantallonat zip culotte i gjëni Këtu .

 

5.   Last but not least, Komplet deve.! Një total cozy outfit janë këto pantallonat deve të kombinuara set me bluzë deve në të njëjtën ngjyrë.!! Vishuni trashë dhe njëkohësisht stylish.!!! Pantallonat deve i gjëni Këtu dhe bluzën deve Këtu .

 

Kjo ishte Outfits of the Week për këtë jav.! Shpresoj tju pëlqyhen këto outfits ideas dhe sëbashku do jemi prap të Premten me top 5 e Instagramit dhe për një jav me temë të re këtu me Outfits of the week.!!!

 

Mos Harroni të na ndiqëni në Instagram SAvenue

 

Many many kisses.!!!!

 

Related Posts