Fashion

Top 5 on Instagram

Hey Lovely Friends, është e Premte dhe jam këtu me ju përsëri me Top 5 fotot më të pëlqyera në Instagram.!

Mos harroni se uljet kan filluar, shijoni shopping në çmimet dhe cilësinë më të mirë…

Do It Like S Avenue girls.. Let’s Start.!!

 

  1. Your style rocks .! Keni pëlqyer jashtë mase shumë veshjet me fund plisse si ky dhe vashdoni duke dhuruar Like for this outfit.!! Fundin e gjeni duke bërë klik Këtu dhe super stylish çizmet në ngjyrë të kuqe Këtu !

 

2.   Like , Like , Like.!! Fustani velur me rrip në mes dhe pala nga mezi e posht është Must i sezonit dhe e pelqeni shumë.! Ju mundeni ta gjeni me një klik Këtu dhe tërhiqni vëmendjen në çdo moment të veçantë..!

 

3.   Baby it’s cold outside.. Pellushi më i preferuarë për këtë dimër të ftohtë! Stylish and cozy dhe me siguri bën çdo veshje tuaj të duket Chic.! E gjëni Këtu.

 

4.   Animal print.! Like i keni dhënë dhe kësaj veshje me fund në stil gjarpri i kombinuar me bluzë deve mbi fund dhe rrip në mes me të njëjtin print.. Fundin e gjëni me një klik Këtu dhe bluzën deve Këtu.!

 

5.   Last but not least.. Fustanin me temina në foto e preferoni shumë, i keni dhënë like dhe ndodhet në top 5 i kësaj jave.. Sparkly more and more.!!  E gjëni duke bërë klik Këtu!

 

Kjo ishte Top 5 on Instagram for this Week..!

 

Sëbashku every Monday me Outfits Of The Week and every Friday me Top 5 në Instagram..

Deri atëhere mos harroni të na ndiqëni në rrjetet sociale

Facebook @SAvenue.al

Instagram savenue_al

 

Many many Kisses.!!!!

Related Posts