Fashion

Top 5 on Instagram

Përshëndetje të dashura.!

Jam prap këtu me ju si çdo të Premte me fotot më të pëlqyera në Instagram.! Shpresoj të kemi nje fundjavë të bukur…and Let’s start.!

 

  1. Like it.!! Fustani i fotografis është i shkurtër, ka temina, dhe është ngyrë floriri.! Kush nuk e pëlqen? E gjëni Këtu !
  2. Në numrin 2 kemi një kombinim që e preferoni shumë, është fund me pala dhe bluzë deve.! You rock it girl! E gjëni fundin Këtu , bluzën Këtu dhe çizmet Këtu .

  3. Keni dhën Like dhe në ktë foto!! Xhupi i gjatë Polo nuk është vetëm i ngrohtë por është dhe Stylish, e kombinoni me pantallona dhe taka si në foto, me atlete, dhe me fustan ose fund.! E gjëni duke bër klik Këtu dhe pantallonata e bardha Këtu.
  4. Festat mbaruan por dhuratat jo.! Like dhe për këto unaza çeliku në ngjyrë bruz.. Ju pëlqejnë për vete ose për ti dhuroni diku dhë është zgjedhja më e bukur, i gjëni Këtu dhe Këtu !

  5. Në numrin 5 ndodhet përsëri fundi me pala që adhuroni shumë, i kombinuar me bluzë golf dhe çizme mbi gjur.! Fundin e gjëni Këtu , Bluzën Këtu dhe çizmet Këtu.

 

See you on next top 5 of Instagram , every Friday.!!

Mos harroni të na ndiqëni në Instagram SAvenue

Ju puth fort.!!!

Related Posts