Fashion

Top 5 on Instagram

Gëzur Vitin e Ri 2019.!!!!  

Si ja kaluat në këto festa? Shpresoj të jeni mirë dhe ky Vit të ju plotësoi të gjitha dëshirat.!!

Eshtë e Premtja e parë e Vitit dhe jam këtu me ju për Top 5 e foto-ve më të pëlqyra në Instagram.!

Fillojmë !!!

  1. Në vendin e parë ndodhet  e dashura Sabina Mete , me një xhaketë trikotazh deve dhe me kapuç, e gjëni Këtu . We Like your Style dear Sabina !
  2. Një foto me shumë Like është dhe kjo. Fashion blogger Miss Cristy na tregon një kombinim me fund të shkurtër, bluzë golf, pellush të gjatë dhe çizme mbi gju ! Bravo e dashur! ( për fundin kliko Këtu , bluzën Këtu, pellushin Këtu dhe çizmet Këtu .)

  3. Në numrin 3 ndodhet një femër me shumë Style dhe kjo është Anja Piligriu . Ju e pëlqyet shumë këtë veshje dhe jo pa arsye, se fundi me pala është moda e re! Fundin e gjëni Këtu , kanotjeren velur Këtu . Thank you Anja! 
  4. Keni dhënë Like dhe në këtë post.! Fustani në foto nuk është thjeshtë një fustan por është ëndërr.! Fracomina është një firmë Italiane dhe cilësia e ktij fustani do ju lëri me gojë hapur.! E gjëni Këtu !

  5. Ja na erdhi dhe Viti i Ri.! Shkëlqeni në çdo moment jo vetëm në festa.! Fustanin në foto e gjëni Këtu .!

Welcome 2019,

please be great for all.!!!

See you on next Friday.!

Mos harroni të na ndiqëni në Instagram S Avenue

Kisses!!

Related Posts