Fashion

Top 5 on Instagram

Përshëndetje nga S Avenue.!! Erdhi përsëri e Premte dhe kemi fotot më të pëlqyeratë në Instagram!!

Si ja kaluatë Krishtlindjen ?? Shpesoj tja kaluatë shumë bukur dhe mirë se të na vi Viti i ri.!!

Top 5 on Instagram Let’s start :

 

  1. Fillojmë me fustanin që preferuatë më shumë për Krishtlindjet.! Eshtë ky Këtu fustan me temina në ngjyrën flori i kombinuarë me pellush të zi, e gjëni Këtu dhe me Çizme të gjata kliko Këtu.

  2. E dashura Deborah Keçi na dhuron shumë Like me veshjen e saj total nga S Avenue.! Fundi me pala është trendi i ri dhe e gjëni Këtu dhe golfin me shkëlqim e pëlqeni shumë për festatë, kliko Këtu. Thank you Deborah.!
  3. Në numrin 3 keni dhën Like në total black veshje me pantallona shorts lëkurë artificiale dhe Çizme të kuqe .! Shorts i gjëni Këtu ! Çizme si në foto i gjëni Këtu.
  4. Shine Bright !! Viti i ri afrohetë dhe na duhet të shkëlqejmë sa më shumë.!!! Like dhe për ktë fustan të veçantë.. E gjëni Këtu.
  5. Last but not least ! Në numrin 5 është një veshje chic dhe perfekt për ditat e ftohta.! Fundi me shkëlqim e gjëni Këtu , bluzën golf Këtu , pellushin në gjyrë rozë romantikë e gjëni Këtu dhe Çizmet e gjata Këtu.

Kjo ishte Top 5 e kësaj jave, do jemi prap bashkë të Hënën me Outfits Of The Week.!!

Follow us on Instagram S Avenue

See you soon and Happy New Year!!!

Related Posts