Fashion

Top 5 on Instagram

Hello friends, përsëri së bashku si çdo fundjave, jam ktu me Top 5 e postimeve më të pëlqyera në Instagram!!

Let’s start…

      

  1.  Kombinimi në këtë foto është zjarë.!! Fundi më i preferuarë na ju nuk është tjetër se ky Këtu . Fund me palla në kombinimë me golf në këtë ngjyrën e bukur e bën këtë foto ta pëlqeni shumë. Golfin e gjeni Këtu dhe çizmet Këtu .
  2. Në numbrin 2 keni dhën Like në pellushin më të bukur dhe është kombinuar perfekt me nje outfit zyre! Good job.. Pellushin e gjeni Këtu pantallonat me mes të lart Këtu dhe bluzën Këtu .
  3. Fundi me palla vazhdon dhe merë shumë Like nga ju dhe sidomos kur është në ngjyrë që shkëlqen bëhet veshje ideale për festat.!! Fundin e gjëni Këtu dhe golfin e zi Këtu
  4. Si mund të mungonte ngjyra e kuqe periudën e festave? Jo nuk mori munges, i dhatë shumë Like dhe kësaj veshje. Nje outfit bardhë e zi kombinohet super me ngjyrën e kuqe ! Pallton e gjëni Këtu Shorts lëkurë artifiaciale Këtu Bluzën Këtu dhe çizmet Këtu .
  5. Dhe në numbrin 5 është ky golfi me shkëlqim, se mos harroni mundetë koha të jetë e ftohët por festat jan afruarë dhe çdo femër do të shkëlqej dhe të vishetë me Style .!! Ne në S Avenue ju zugjerojëm këtë veshje për të jeni Shiny dhe mos të ndiheni ftohëtin. Golfin e gjeni Këtu dhe fund plisse Këtu

 

Ju urrojmë Festa të bukura dhe bashkë do jemi prap si sot për nje javë me Top 5 në Instagram.!! Mos harroni të na ndiqëni S Avenue on Instagram

Byee bye see you soon !!

Related Posts