Transporti Falas

Në të gjithë Shqipërinë

Të Drejtë Ndërrimi

Brenda 24 orësh

Sigurimin e Cilesise

Brandet qe ne bashkëpunojmë

 MADE WITH LOVE · BY SAVENUE
MADE THE HARD WAY

Më të pelqyerat

Xhaketë e trikotuar gri

39.90 19.90

Xhaketë e trikotuar e zezë

39.90 19.90

Xhaketë e trikotuar

39.90 19.90

Xhaketë e gjatë e trikotuar ngjyrë ulliri

59.90 29.90

Xhaketë e gjatë e trikotuar gri

59.90 29.90

Xhaketë e gjatë e trikotuar

59.90 29.90

Pulover deve me jakë V e kuqe

19.90

Pulover deve me jakë V e bardhë

19.90

Connect to S Avenue

Join Our Newsletter

Hey you, sign up it only takes a second to be the first to find out about our latest news and promotions…

OUR BLOG

Objektivi i SAvenue është që t’u ofrojë klienteve veshje të cilësisë së lartë me theksim në përzgjedhjen e dizenjove dhe të materialeve.

About the shop

E-shop-i jonë është destinacioni numër një i modës për femrat e të gjitha moshave. Improtojmë rroba të furnizuesve të ndryshem, duke ofruar larmi të madhe dhe duke krijuar, kështu, një pikë kyçe referimi për gratë që u pëlqen pamja e jashtme.

OUR PARTNERS